Bubble Ball Voetbal

Sport en recreatie gecombineerd

Bubble Ball is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Het spel is een ludieke tak van voetbal waarbij deelnemers een grote plastic bal dragen die dient als stootkussen, waarmee je kunt duwen, bumpen en rollen. Voetballen met een Bubble Ball is een geweldige ervaring en is uitermate geschikt voor bedrijfsfeestjes, teambuilding, evenementen en groepsuitjes! De bal wordt eenvoudig door middel van een pomp voorzien van lucht. Vervolgens kruipt de speler in de bal en kan het spel beginnen!

Het spel
Het spel

De extra dimensie

Van humor en sportiviteit

Bubble Ball is sportief, fantastisch om te spelen en hilarisch om naar te kijken. Een potje voetballen in een Bubble Ball geeft een geheel andere dimensie aan het spel, omdat spelers elkaar regelmatig omver moeten duwen om controle over de bal te krijgen. De grote plastic bal beschermt de speler tegen blessures. Door middel van een pomp wordt de bal eenvoudig en snel voorzien van lucht.

Meer weten?

Contact ons!

Handvatten en riemen

Voor controle, veiligheid en stabiliteit

Onze Bubble Ball is voorzien van twee handgrepen en riemen die de speler extra stabiliteit
en controle bieden. Daarnaast zorgen de riemen ervoor dat de deelnemer goed vast zit.

De handgrepen en riemen zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit. Bovendien zijn de riemen
eenvoudig in grootte te verstellen door middel van klittenband.

Het spel

Bekijk alle modellen

Kies het materiaal, de kleur en het formaat

De Bubble Ball is verkrijgbaar in verschillende formaten, zowel voor kinderen als volwassenen. Voor deelnemers tot ongeveer 1.65 meter is de Bubble Ball van 1.2 diameter geschikt en voor personen groter dan 1.65 meter is er de Bubble Ball van 1.5 diameter. Daarnaast is de bal verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en materialen.

Het spel
Het spel

Andere Games

De mogelijkheden zijn onbeperkt

De mogelijkheden met Bubble Ball reiken zo ver als uw creativiteit. Naast Bubble Ball Voetbal wordt het product ook gebruikt op springkussens, tijdens trampoline springen, bij estafettes, voor ijsvoetbal, worstelen en verschillende activiteiten in de sneeuw.

Een populair spel

Benieuwd hoe het spel werkt of hoeveel plezier u kan beleven met bubble voetbal?

Indien u nog twijfelt of nog niet overtuigd bent van de mogelijkheden en het plezier van Bubble voetbal raden we u aan om eens een kijkje te nemen op YouTube. Op dit videoplatform vindt u veel leuke video’s.

youtubelogo

Meer weten?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search