Product vragen

Kan ik een Bubble Ball laten bedrukken?

Ja, het is mogelijk om bijvoorbeeld uw logo op de Bubble Ball te laten plaatsen. In de meeste gevallen kunnen wij dit gratis voor u doen. Het is belangrijk dat u het logo in goede kwaliteit aanlevert, dat betekent dat deze duidelijk moet zijn zodra deze is uitvergroot naar het formaat dat u gedrukt wenst te hebben. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Wat is het verschil tussen TPU en PVC?

TPU is een sterk materiaal dat minder schadelijk is voor het milieu dan PVC. Bovendien ruikt TPU niet sterk naar plastic.

Welke kleuren zijn er verkrijgbaar?

De ballen zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en groen. Daarnaast kunt u ze ook zonder kleur bestellen, of kunnen wij een andere opdruk verzorgen. Bovendien zijn er verschillende designs, de bal kan worden geleverd met stippen zoals u hier op de website ziet, of met gekleurde vlakken.

Zijn de stippen niet hinderlijk?

Nee, de stippen worden zeker niet als hinderlijk ervaren tijdens het spelen. U kunt er echter ook voor kiezen om de Bubble Ball met gekleurde vlakken te bestellen, zoals men veel ziet op een strandbal, of zonder opdruk.

Wat als de Bubble Ball lek gaat?

De kwaliteit van ons product is zeer goed. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan kunt u de Bubble Ball repareren met de bijgeleverde repair kit. Op fabricage en materiaal verlenen wij garantie, echter geldt dit niet voor nalatigheid door bijvoorbeeld scherpe voorwerpen. Een overzicht van de garantievoorwaarden vindt u hier.

Welke pomp moet ik gebruiken?

Wij kunnen bij uw bestelling een high pressure pomp leveren, waarmee u de Bubble Ball in minder dan drie minuten kunt oppompen.

Leverings vragen

Kan ik de bestelling zelf afhalen?

Ja, het is mogelijk om uw bestelling bij onze opslag af te halen. Afhalen kan uitsluitend op afspraak. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Kan ik de bestelling laten bezorgen?

U kunt uw bestelling laten bezorgen op een adres naar keuze in Nederland. De kosten voor het bezorgen zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wat is de levertijd?

De levertijd van het product bedraagt momenteel ongeveer zes weken. Wij maken het product voor u op maat en door een lage inventaris aan te houden kunnen wij u scherpe prijzen bieden.

Wegens grote vraag is het nu ook mogelijk om uw bestelling met spoed te laten maken. De levertijd is afhankelijk van uw bestelling. Neem voor meer informatie alstublieft contact met ons op.

Waar vind ik de leveringsvoorwaarden?

De leveringsvoorwaarden zijn opgenomen in de Algemene Voorwaarden. U kunt deze hier terugvinden.

Leveren jullie ook in België?

Ja, Bubble Ball Europe levert ook aan Belgische klanten. De tarieven voor het bezorgen kunnen in dit geval wel afwijken. Neem hiervoor contact met ons op.

Algemene vragen

Hoe lang heb ik garantie?

Bubble Ball Europe levert een maand garantie op fabricage en materiaal. Voor meer informatie kunt u de Algemene Voorwaarden raadplegen, waarin de garantievoorwaarden zijn opgenomen. De Algemene Voorwaarden vindt u hier.

Wat is de promotiewebsite?

Bubble Ball Europe denkt met u mee en daarom voorzien wij tevens in de promotie van het Bubble Ball spel. Dit doen wij onder andere door te promoten op verschillende sociale media en daarnaast beschikken wij over een promotiewebsite waarop alle locaties te zien zijn van onze klanten. Hier kunnen potentiële klanten eenvoudig vinden op welke plekken Bubble Ball gespeeld kan worden en zo bent u goed te vinden.

Tot welke grootte is de kinder bal?

De 1.2 diameter Bubble Ball is geschikt voor spelers tot ongeveer 165 CM.

Vanaf welke grootte is de volwassenen bal?

De 1.5 diameter Bubble Ball is geschikt voor spelers groter dan 165 CM.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search